Bosch-webshop voor klassiekerdelen

Met de internationale website Partbob.com is Bosch een dienst gestart om eigenaren van klassiekers en oldtimers tegemoet te komen. Via de Bosch klassieker divisie Automotive Tradition zijn (zeldzame) onderdelen te bestellen die niet meer via reguliere leveranciers te krijgen zijn.

Alle onderdelen die door Bosch internationaal worden aangeboden, zijn nieuw en komen uit oude voorraden. Daarnaast worden nieuw geproduceerde onderdelen aangeboden, die voldoen aan de originele productspecificaties. Als aanvulling op de vervangingsdelen, zullen later dit jaar diverse oliën, banden en onderhoudsproducten via de internetwinkel verkrijgbaar zijn. De online shop biedt ook een reparatieservice aan voor de klassieke onderdelen, zoals de motormanagementsystemen K-Jetronic en D-Jetronic.

Het is de bedoeling dat de nieuwe Bosch-webshop op lange termijn de Bosch Klassik Teilevermittlung op Ebay gaat vervangen. Bosch Classic Car Services en dealers kunnen zich op de site als partner registeren, om hun eigen producten aan te bieden. De kwaliteit van deze producten wordt door Bosch Automotive Tradition bewaakt.

Bosch heeft sinds de start van de serieproductie in 1995 meer dan 75 miljoen ESP-systemen geproduceerd. Daarnaast lanceerde de fabrikant eind maart ook een reparatieservice voor elektronische voertuigcomponenten. Lees er hier alles over >>

Bosch D-Jetronic in Volkswagen 1600 LE/TLE

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *