Bovag lanceert Juridische Diensten

Branchevereniging Bovag start in samenwerking met Bovemij met een nieuwe dienst waar haar leden terecht kunnen met vragen over arbeidsrecht, CAO’s, milieu, fiscale en algemeen juridische zaken. Door de branchespecifieke kennis van deze juristen kunnen leden sneller geholpen worden.

Leden kregen via de Bovag Servicedesk al gratis antwoord op al hun juridische vragen. Als de hulpvraag verder gaat en er moeten bijvoorbeeld juridische papieren worden aangepast of stukken worden opgesteld, dan kunnen leden vanaf nu terecht bij Bovag Juridische Diensten (BJD).

“Onze juristen kunnen dankzij hun branchespecifieke kennis sneller helpen. Leden lopen overigens niet het gevaar tegen onverwachte kosten aan te lopen. Worden ze doorverbonden met de BJD, dan kunnen ze daar gebruik maken van een gratis intakegesprek. De Servicedesk en BJD checken ook of het lid voor deze zaak al voor rechtsbijstand is verzekerd”, aldus de branche-organisatie in een verklaring.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *