Bovag vertoont finale Tour live in bioscoop

De Pathé-bioscoop in Eindhoven is zaterdag voor even het domein van Bovag. Voor wielerliefhebbers, lid van de brancheorganisatie of particulier, wordt op het grote doek live de laatste bergetappe vertoond.

De rit van Albertville naar Val Thorens vormt de ontknoping van een volgens velen spannendste Tour de France sinds jaren. De registratie is te volgen vanaf 14.00 uur. De finish is voorzien tussen 17.00 en 18.00 uur.

Bovag heeft een licentie verworven om de uitzending mogelijk te maken. Bij de brancheorganisatie zijn onder meer achthonderd fietsenwinkels aangesloten. Wie de apotheose op groot schermformaat wil beleven, kan op de website van Pathé een entreebewijs bestellen. De totale capaciteit in de twee filmzalen bedraagt bijna vijfhonderd personen. Het Eindhovense theater ligt op korte afstand van Steven Kruijswijk’s geboorteplaats Nuenen. Met een voorlopig derde plaats in het algemeen klassement maakt de Brabander nog volop kans op de eindoverwinning. De bergrit van zaterdag is de laatste mogelijkheid om het klassement op z’n kop te zetten, vóór de traditionele sprint van zondagmiddag op de Champs Élysées.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *