5 procent coronakorting op jaarpremie Bovemij

Verzekeraar Bovemij komt de mobiliteitsbranche opnieuw te hulp teneinde de gevolgen van de coronacrisis voor zijn klanten te beperken. Dit derde hulppakket bestaat uit een coronakorting van 5 procent op de jaarpremie voor alle zakelijke klanten.

Bovemij kwam zijn klanten al begin dit jaar tegemoet in de vorm van juridische bijstand, hulp bij liquiditeitsproblemen en gratis Mobi-ID voor klanten van Bovemij, viaBOVAG en RDC. Daarnaast was adverteren op viaBOVAG.nl gratis voor álle BOVAG-leden. Later kwam Bovemij nog met een hulppakket speciaal voor verhuurbedrijven. De actie op viaBOVAG.nl is inmiddels verlengd tot het einde van het jaar.

Daar komt nu dus een korting van 5 procent op de jaarpremie bovenop. Afhankelijk van de afgesloten polissen zal de korting in euro’s dus voor het ene bedrijf hoger uitvallen dan voor het andere. De steunmaatregelen van Bovemij om de mobiliteitssector door de coronacrisis heen te helpen overstijgen inmiddels de 10 miljoen euro, zo laat de verzekeraar weten.

Eenmalige korting

Mas van Steenis, commercieel directeur bij Bovemij: “Als dochter van BOVAG zijn wij er voor en door de mobiliteitsbranche; wij maken onderdeel uit van die branche en voelen die verbondenheid ontzettend sterk. Juist in deze periode – nu veel van onze klanten kampen met de negatieve gevolgen van de coronapandemie – willen wij er voor hen zijn en een wezenlijke bijdrage leveren. Dat doen we door al onze klanten die in 2021 een zakelijk schadeverzekeringspakket (garagepolis of wagenparkverzekering) bij Bovemij afnemen een eenmalige korting op de jaarpremie te verlenen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2744 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *