Bovemij koopt garageportefeuille Delta Lloyd

Delta Lloyd Schade heeft een intentieverklaring getekend met Bovemij voor het overdragen van het risicodragerschap van de garageportefeuille aan Bovemij. De garageportefeuille bestaat uit specialistische verzekeringen voor garagebedrijven en agrarische mechanisatiebedrijven.

Deze beslissing sluit aan bij de aangekondigde strategie van Delta Lloyd Schade om met iedere productlijn een acceptabel rendement te genereren en de dienstverlening aan onze klanten te blijven verbeteren. De distributie die via intermediairs verloopt, blijft gewaarborgd.

Harry van der Zwan, algemeen directeur van Delta Lloyd Schade: “Door de aanscherping van ons aanbod aan zakelijke schadeverzekeringen kunnen we ons nog meer toeleggen op onze kernmarkten. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen.”

De komende periode wordt de overdracht verder uitgewerkt. De voorgenomen ingangsdatum van de overdracht is 1 januari 2017. Dit is onder meer onder voorbehoud van advies van de Ondernemingsraad van Delta Lloyd, afstemming met de vakbonden en instemming door toezichthouders van zowel Delta Lloyd als Bovemij.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.