Burgemeesters openen Point S Huizen en Naarden

Op zaterdag 7 juli aanstaande trekken de burgemeesters van Huizen en Naarden gezamenlijk op om de opening te verrichten van de twee nieuwe vestigingen van bandenspecialist Point S. De locatie in Huizen wordt geleid door ondernemer Jeffrey van Eeden en Gerard Bon is verantwoordelijk voor Naarden.

Beide burgemeesters zullen op één dag zowel de nieuwe aanwinst in Huizen als die in Naarden officieel openen. Zij zullen worden vergezeld door Wim Reijmerink, directeur Point S Nederland en voorzitter Carel Bikkers. De twee vestigingen, voorheen Brouwer Banden, gaan vanaf dat moment verder als Point S.

Gerard Bon: “Natuurlijk laten we de opening niet voorbij gaan zonder spectaculaire aanbiedingen. Op de feestelijke openingsdag, 7 juli, ontvangen de eerste honderd klanten tot 12.00 uur vier banden voor de prijs van twee.”
Een deel van de opbrengst van de bandenverkoop in de maand juli zal aan een plaatselijk goed doel worden gedoneerd.

Met de opening in Huizen, Naarden en een nieuwe vestiging in Almere, komt het totaal aantal op 34. De bandenspecialist wil binnen drie jaar groeien naar ruim 120 vestigingen in Nederland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *