Businessmeeting Turkse exporteurs

Op 10 oktober organiseert TIM, de Turkse Assemblee van Exporteurs, onderdeel van het Turkse Ministerie van Handel, een bijeenkomst met Nederlandse importeurs en distributeurs. Het TIM Business Forum zal worden gehouden in het Corendon Village Hotel nabij Schiphol.

De bedoeling van de ontmoeting is dat enerzijds de banden tussen Nederland en Turkije worden aangehaald. Anderzijds wordt er ook ‘gewoon’ business op hoog niveau gedaan, of wordt het zakendoen tussen fabrikanten, exporteurs en importeurs in ieder geval bevorderd.

Export

Vanuit diverse sectoren zullen fabrikanten aanwezig zijn om de exportmogelijkheden te inventariseren. Zo zal ook een exportvertegenwoordiger van de Turkse automobielindustrie en -branche aanwezig zijn. Er is gelegenheid om met sleutelfiguren in de Turkse export kennis te maken en te netwerken. Ook de mogelijkheden voor strategische samenwerking staan op het programma.

Aanmelden

De ontvangst is om 18.00 uur, het forum start om 18:30 uur. Uiteraard wordt voor een goed diner gezorgd. Wie geïnteresseerd is om het forum bij te wonen, kan een mailtje sturen met zijn of haar interesse naar info@businessmatchingcenter.com. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3055 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *