Bussen vanuit Zeeland naar Brevak Antwerpen

Met ruim zevenhonderd klanten, uitgenodigd door de verkooppunten, was Brevak in Antwerpen gisteravond een van de drukste uit de reeks tot nu toe. Mede dankzij de twee bussen die de vier Zeeuwse verkooppunten hadden gecharterd naar de Vlaamse havenstad.

Aan boord konden de klanten kennismaken met de nieuwe rol van Brezan Autoparts als Bosch First Supplier. Deze strategische samenwerking tussen Robert Bosch B.V. en PartsPoint Group werd in juli 2015 ondertekend en wordt sinds maart jl. uitgerold. In de eerste fase ligt de focus op de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Nieuw was ook de presentatie van Coldax, het vroegere huismerk van USN-Centuri maar sinds de overname onder regie van Brezan. Oud-doelman Jean-Marie Pfaff (centraal op de foto) verzorgde de prijsuitreiking bij de klimwand.

Op de beurs werden de nodige deals gesloten, mede doordat het verkoopproces in België verschilt ten opzichte van het Nederlandse, zegt een Brezan-woordvoerder. “Als een Belg iets te bestellen heeft, vindt hij het leuk om dat op de beurs te doen, vanwege de sfeer. Nederlanders zijn daar wat zakelijker in.” Overigens meldt Brezan ook vorige week woensdag veel toeloop vanuit België te hebben gehad. Toen lag de beursboot voor het eerst in Born, om de zes verkooppunten en hun klanten in oostelijk België letterlijk tegemoet te komen. Die proactieve aanpak, in combinatie met herhaalde uitnodiging en selectie op kwalitatieve bezoekers door de verkooppunten wierp zijn vruchten af.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *