C-E Turbochargers groter gehuisvest

C&E Turbochargers heeft haar pand aan de Stevinstraat in Amersfoort ingeruild voor een groter gebouw op bedrijventerrein Calveen. Er is meer ruimte voor personeel en kantoor, maar ook een grotere oppervlakte waar meer revisiemachines geplaatst zijn.

Reden voor de verhuizing en uitbreiding is de groeiende vraag naar originele nieuwe turbo’s en gereviseerde turbo’s, voor zowel personenwagens als voertuigen in de landbouw en industrie.
Het nieuwe pand biedt ook onderdak aan een turbovoorraad van ruim 2500 stuks. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar door C&E Turbochagers.

De turbospecialist vormt samen met MRT Engines uit Veghel, Auto Elect uit Zeewolde, Stokking Dieselservice uit Gouda en Autotransmission uit Veenendaal De Revisiegroep. Zij heeft onlangs haar website Revisiegroep.nl geheel vernieuwd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.