Care kiest exclusief voor AkzoNobel

Care Autoschade en lakproducent AkzoNobel hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend waarin is overeengekomen dat de schadeketen in alle vestigingen uitsluitend met AkzoNobel gaat werken.

De schadeketen heeft besloten om in alle Nederlandse en Belgische vestigingen met één lakmerk te gaan werken. “Op die manier willen we tot een uniforme werkwijze komen, eenduidige processen en overal dezelfde kwaliteit”, aldus Hans Geitenbeek, operationeel directeur van Care Autoschade. “We hebben goede ervaringen met Lesonal en Sikkens. Bovendien draagt de technische ondersteuning van AkzoNobel bij aan minder verfverbruik en een eenduidig herstelproces.”

Care Autoschade werkt inmiddels al meer dan tien jaar met de lakmerken van AkzoNobel. De Nederlandse lakproducent kwam als winnende partij uit de tender die de schadeketen uitschreef. “Voor ons stond vast dat het partnerschap gericht moest zijn op intensieve samenwerking”, zegt Geitenbeek. “AkzoNobel denkt mee met ontwikkelingen en heeft hiervoor flexibele oplossingen. Dat sluit perfect aan bij onze nieuwe organisatiestructuur, waarin clustermanagers verantwoordelijk worden voor de aansturing van de vestigingen.”

Belangrijk

Voor AkzoNobel is de uitbreiding van de samenwerking een belangrijke stap. “Uiteraard zijn we zeer verheugd dat Care voor ons heeft gekozen. De komende periode benutten we om alle vestigingen om te zetten naar onze producten, vervolgens richten we ons op het standaardiseren van een efficiënt herstelproces”, zegt Mark Korsmit VR premium sales manager Benelux AkzoNobel.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.