Carel Hoepner partner bij Automan

Carel Hoepner (54) zal zich vanaf 1 april als partner aansluiten bij Automan. Opgericht in 1986, is Automan het oudste in automotive gespecialiseerde werving- en selectiebureau in Nederland.

Hoepner heeft ruime ervaring binnen de automotive branche, zowel bij importeurs, leasemaatschappijen en diverse dealerbedrijven. “De ervaring van Carel sluit heel goed aan bij vragen die wij als Automan vanuit onze opdrachtgevers krijgen, denk daarbij aan het vinden van het juiste talent en het actief bijstaan van ondernemers met raad en daad”, zegt Michiel Pas, eigenaar van Automan.

De visie van Automan spreekt Hoepner erg aan, want de mens maakt nog steeds het verschil binnen de branche: “Middels het Automan E-assessment kunnen we wetenschappelijk onderbouwen of een professional past op de positie. Dat is uniek binnen de branche”, volgens Carel Hoepner. “Daarnaast wil ik vanuit mijn ervaring optreden als sparringpartner, vraagbaak en klankbord om bedrijven een succesvolle vervolgstap te laten zetten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.