CarGarantie gaat in fietsen

CarGarantie, een van de garantiespecialisten voor personenwagens en motorfietsen in Europa, beschermt voortaan ook e-bikes tegen reparatiekosten. Met het nieuwe garantieproduct E-BikeGarantie beschermen fabrikanten en dealers eigenaars van e-bikes tot vijf jaar na aankoop tegen reparatiekosten.

Met de nieuwe dienst wil CarGarantie een voet tussen de deur krijgen in de explosief groeiende e-bike-markt. Wanneer de garantie wordt aangesproken neemt CarGarantie rechtstreeks alle kosten voor de reparaties en onderdelen van de e-bike voor haar rekening zonder dat de klant ook maar 1 eurocent vooruit hoeft te betalen. Eens de e-bike drie jaar oud is, geldt er voor de accu een procentueel progressieve vrijstelling, berekend volgens de waarde. De garantie is gekoppeld aan de e-bike en gaat bij verkoop binnen de looptijd over op de nieuwe eigenaar. Zo pikt de klant een graantje mee van de waardevermeerdering van zijn e-bike dankzij de garantie.

CarGarantie is niet het enige aan auto’s-gerelateerde bedrijf dat zich op de e-bike-markt stort. Zo hebben verschillende autofabrikanten imiddels al hun eigen e-bike ontworpen.

Voor een betere klantenbinding omvat de E-BikeGarantie een klantencontactprogramma met regelmatige mails en individuele klantenkaarten. Dat programma maakt het voor fabrikanten en dealers eenvoudiger om met bestaande klanten contact op te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.