CarNed: nieuwe reconditioning partner

Sinds kort is er een nieuwe landelijk opererende speler actief op de markt van auto-reconditioning: CarNed. Een samenwerkingsverband tussen ervaren, zelfstandige, car care professionals. Een coöperatie die zowel regionaal als landelijk sterk vertegenwoordigd is.

“We zien dat er in de markt een sterke vraag is naar ervaren en gespecialiseerde vakmensen” legt Peter De Waele van CarNed uit. “Maar er is ook behoefte aan een landelijke dekking voor het uitvoeren van reconditioning. Zelfstandig kunnen onze leden die landelijke dekking niet bieden, maar samen wel. Daarom hebben we gekozen om een coöperatie op te zetten. We zien absolute meerwaarde in een collectieve marktbenadering.”

De Waele vervolgt: “Op dit moment zijn we met een man of 40. Stuk voor stuk ervaren car care professionals die regionaal erg sterk vertegenwoordigd zijn. Door samen te werken in bijvoorbeeld drukke periodes of als ondersteuning bij ziekte kunnen we voor bestaande en nieuwe relaties de continuïteit waarborgen. Door onze omvang kunnen we samen ook landelijke projecten uitvoeren ongeacht de omvang. Een unieke aanpak in de automotive branche.”

CarNed is actief in alle lagen van de automotive branche: “Naast de reguliere reconditioning zijn we gespecialiseerd in de reiniging van calamiteitenschades. Wij zijn in staat allerhande lakschades en andere schade ontstaan door calamiteiten snel en tegen lage kostprijs te herstellen. Daarvoor werken we samen met diverse expertisebureaus en verzekeraars. Voor de standaard reconditioning bedienen we dealers en importeurs, lease- en verhuurmaatschappijen en fleetowners. In principe kan iedereen uit de markt bij ons terecht.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *