Carprof breidt uit met vier dealers

De Carprof-formule breidt uit met de aansluiting van vier dealers die vanaf 1 maart 2015 starten. Het gaat om vier maal Tigchelaar (Ford, Seat en Skoda), Roeleveld Maarssen (Ford), Van Bruchem (Suzuki) en Van Loon (Honda en Skoda).

Dit betekent vooral een versterking van het Carprof netwerk in Midden- en Zuid-Nederland, maar ook voor andere delen van Nederland wordt verdere uitbreiding op korte termijn verwacht.

“We zijn al langere tijd op zoek naar een universele aftermarket formule die voldoet aan de standaard die we als dealerorganisatie willen handhandhaven. Carprof heeft in onze ogen niet alleen de benodigde uitstraling, maar ook een tastbare meerwaarde in de vorm van de kennis die aangeboden wordt als het gaat om een beter rendement”, aldus Boelo Tigchelaar, directeur-eigenaar van dealerholding Tigchelaar Groep.

Rendement

De kern van de formule is de Rendementservice. Op basis van meting en analyse van de cijfers wordt samen met de ondernemer een actieplan opgesteld. Met gerichte initiatieven worden verbeteringen in interne processen en marketingacties gerealiseerd. Deze individuele aanpak garandeert een op maat gemaakt actieplan dat daadwerkelijk ondersteunt bij het realiseren van een beter rendement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.