Carprof van start met zes vestigingen

Na een succesvolle pilotfase van Carprof Hemcar in Leiden, is de nieuwe formule nu met zes vestigingen officieel gelanceerd in Nederland. Wiegerinck in Oldenzaal, Hengelo en Goor, Autobedrijf Schoonen in Vlijmen en Autobedrijf Bakkers in Hank hebben zich ook aangesloten.

Op dit moment zijn diverse aanvragen in behandeling en worden in januari nog eens acht nieuwe vestigingen aangesloten bij de Carprof-formule van Auto Distribution Benelux. “Met zes vestigingen maken we een mooie start met Carprof, maar zoals gezegd verwachten we op korte termijn verdere uitbreiding. Dit komt omdat we voor zowel consumenten als bedrijven een interessante propositie bieden”, aldus formulemanager Harold van Gestel.

De kern van Carprof is de rendementservice. Op basis van meting en analyse van de cijfers wordt samen met de ondernemer een actieplan opgesteld. Met gerichte initiatieven worden verbeteringen in interne processen en marketingacties gerealiseerd. “Deze individuele aanpak garandeert een op maat gemaakt actieplan dat daadwerkelijk ondersteunt bij het realiseren van een beter rendement”, aldus Van Gestel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.