Carrosserienl kiest voor Inkoper MKB

Carrosserienl is een samenwerking aangegaan met inkooporganisatie Inkoper MKB. Doelstelling van deze samenwerking is om de bij Carrosserienl aangesloten carrosserie- en trailerbouw bedrijven te helpen hun rendement te verbeteren door middel van betere inkoopcondities.

Henk Bos, secretaris van Carrosserienl: “Wij zijn er van overtuigd met Inkoper MKB de leden toegevoegde waarde te bieden. Zij kunnen zich beter op hun kernactiviteiten focussen en kunnen als lid van Inkoper MKB voortaan alle medewerkers van energie- en afvalleveranciers wegsturen. Dit levert een besparing en scheelt hen veel tijd en negatieve energie. Inkoper MKB vergelijkt dagelijks gerenommeerde leveranciers van verschillende producten en diensten en kan dit uitzoekwerk daarom veel beter doen als zij zelf.”

Erik Karhof van Inkoper MKB: “Wij helpen de leden van Carrosserienl graag door keuze voor en eventueel wisselen van leverancier voor hen over te nemen. Tevens bewaken wij de eenmaal gesloten contracten. De carrosseriebouw bedrijven zelf kunnen zich vervolgens nog beter richten op hun kernactiviteiten, namelijk het ontwikkelen, fabriceren en aan de man brengen van hun innovatieve producten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.