Cars en Joy opent nummer twee

Cars en Joy start ook in Muiden met een vestiging in het oude Volkswagen/Audi-pand van De Wegman aan de snelweg A1. Het pand wordt op dit moment verbouwd en voorzien van de uitstraling van de franchiseformule.

Ondernemer Jan Jaap Splinter is de initiatiefnemer van de tweede Cars en Joy-vestiging: “Op deze locatie verzorgen we alleen de verkoop van auto’s. Het onderhoud verloopt via een aantal vaste partners in deze regio. De sales doen we met veel vrolijkheid. De maatschappij waarin wij leven heeft dan wel veel met consumptie te maken, maar een auto blijft een duurzaam goed. Mensen geven hier in één keer veel geld uit en daar moeten ze een goed gevoel aan overhouden. Dat is ook één van de redenen waarom ik voor het concept Cars en Joy heb gekozen.”
Splinter werkte tot voor kort als bedrijfsleider bij Ford-dealer Dick Visser in de regio Muiden, heeft jarenlange ervaring in de branche en is IVA-opgeleid.

De doelstelling van Martin Huisman en Michel van Roon, de initiatiefnemers achter de franchiseformule, was begin dit jaar om tien vestigingen te openen in 2011. “Dit aantal halen we niet omdat de werving en voorbereiding veel tijd kost”, aldus Martin Huisman van Cars en Joy. “Op dit moment zijn er meerdere geïnteresseerden.” De eerste vestiging van de nieuwe franchiseformule staat in Groningen, voorheen Winter Autocentrum.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *