CAS en GEA omarmen Bosch en Havam

De samenwerkende bedrijven CAS Autoschade en -materialen en GEA Automaterialen gaan via Havam het Bosch BIS partnership aan. Eerder koos GAU-grossier Lantinga Automaterialen ook al voor Havam.

De uitbreiding van het assortiment met Bosch onderdelen vormt een waardevolle aanvulling op het al uitgebreide pakket met A-merken, meent Erick van de Belt van GEA. "Maar het is voornamelijk de ondersteuning vanuit Havam en Bosch naar garages toe via de concepten Bosch BIS en Autocrew die ons werkelijk meerwaarde gaat brengen voor ons en onze klanten. Zoals een uitgebreid aanbod technische trainingen, de levering van de Bosch diagnose apparatuur en een verbeterde uitstraling." Henk Geerts van CAS vult aan: "Alle Bosch delen zijn onder andere via Ikwilonderdelen.nl en via Aldoc bij CAS en GEA te bestellen. Wij geven in nauwe samenwerking met Havam het garagemagazine Partsnews uit met daarin diverse technische artikelen en voordelen van Bosch."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *