Centrale site voor hefbrugblokken

In een werkplaats zijn hefbruggen onmisbaar. In de praktijk komt het vaak voor dat diverse merken hefbruggen worden gebruikt in één en dezelfde werkplaats. Op elke hefbrug worden rubberen hefbrugpads of -blokken gebruikt om de onderkant van het voertuig te beschermen tegen schade. Deze zijn aan slijtage onderhevig en moeten dan ook weleens vervangen worden.

Op www.hefbrug-pads.nl, een initiatief van AA Equipment uit Helmond, kunnen de meest gangbare hefbrugpads en -blokken direct online besteld worden. Het assortiment bestaat verder uit PE blokken, ondersteuningsplaten voor montage op een stempelbrug , beschermpads voor gebruik bij carrosseriewerkzaamheden en pads voor werkplaatskrikken. Er is een grote voorraad, dus de levertijd is kort.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.