Ceo Mann+Hummel vertrekt per direct

Met onmiddellijke ingang heeft Werner Lieberherr (59) zijn functie als ceo van filterfabrikant Mann+Hummel neergelegd. Mann+Hummel noemt een verschil van inzicht over de te volgen toekomststrategie als reden voor het vertrek.

Werner Lieberherr nam een brede industriële ervaring mee toen hij in oktober 2018 bij het familiebedrijf in dienst kwam. Thomas Fischer, voorzitter van de raad van commissarissen, bedankt Werner Lieberherr voor zijn toewijding aan het uitbreiden van zowel de transport- als de wetenschap & milieu-tak van het bedrijf. “Ons bedrijf en businessunits zijn toegewijd om toekomsttrends in een vroegtijdig stadium te herkennen en te implementeren teneinde onze concurrentiepositie op een duurzame manier te verstevigen.”

Opvolger

Nicolaas Zerbst is aangesteld als interim-directeur en zal tijdelijk de leiding over de groep nemen, samen met Emese Weissenbacher. “We zullen ruim de tijd nemen om een opvolger te benoemen. Ondertussen kunnen we vertrouwen op een leiderschapsteam dat het bedrijf internationaal al vele jaren heeft geleid, op een zeer professionele manier”, aldus Fischer.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *