Chevrolet steunt 1daycar niet

Naar aanleiding van de Chevrolet-actie door 1daycar.nl (Dealerdirect) komt het merk van General Motors met een reactie. Zij laat weten dat het de actie niet steunt en dat Chevrolet Nederland op geen enkele wijze betrokken is bij de activiteiten van 1daycar.nl.

“Het initiatief om voorraadauto’s kortstondig met interessante kortingen via het internet aan te bieden heeft zeker onze interesse en wij gaan in de toekomst, samen met onze dealerorganisatie en andere betrouwbare partijen, de mogelijkheden daarvoor uitwerken. De onderneming achter 1daycar.nl is echter niet een partij die Chevrolet Nederland voor een dergelijk project solide genoeg en geschikt acht”, aldus een woordvoerder van Chevrolet.
De aanbieding van 1daycar.nl is volgens de autofabrikant niet uniek voor de Chevrolet Spark, omdat de officiële dealers met de Spark L al langere tijd een scherpe prijs aanbieden.

Door het nieuws rondom 1daycar.nl is Chevrolet benaderd door de organisatie achter 1Dayfly, een bedrijf dat al langere tijd verschillende producten met forse kortingen kortstondig online aanbiedt. 1DayFly is niet betrokken bij de activiteiten van 1daycar.nl en is verrast over de opvallende gelijkenissen in het uiterlijk van de websites.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.