Comma vernieuwt online trainingsmodule

Comma vernieuwt zijn online trainingsacademie met diverse nieuwe functies. De gratis trainingsomgeving is opgericht om gebruikers een betere service te verlenen en advies aan klanten te geven volgens de belangrijkste maatstaven. Een belangrijke nieuwe toevoeging is een speciaal certificaat dat gebruikers die de trainingsmodule foutloos afwerken zelf kunnen printen.

Verder is aan het einde van elke module een sectie ‘Frequently Asked Questions’ (FAQ) toegevoegd. Dit is een nuttig hulpmiddel om de informatie in de module samen te vatten. Als de gebruiker nog vragen heeft die hierin niet zijn opgenomen, dan kan hij nu ook een e-mail sturenaan de technische specialisten van Comma.

De gratis trainingsomgeving van Comma is sinds 2013 beschikbaar op www.CommaOil.com/training. Deze training is opgezet als reactie op de steeds complexer wordende aftermarket. Dit is het gevolg van de vereiste goedkeuringen van fabrikanten en een wetgeving die dwingt tot productontwikkeling en razendsnelle veranderingen.

De opzet van deze module voor motorolie past Comma binnenkort ook toe op een tweede module, gewijd aan antivries- en koelvloeistoffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.