Continental sponsor Anwb Testcentrum

Continental heeft zich voor drie jaar als sponsor verbonden aan het Anwb Test- en Trainingscentrum in Lelystad. Onderdeel van de samenwerking is dat alle instructievoertuigen (auto’s en motoren) worden voorzien van Continental-banden.

Veiligheid is het kernwoord bij de driejarige verbintenis van het Anwb Test- en Trainingscentrum en Continental. Alle trainingsauto’s en –motoren van het mobiliteitscentrum worden voorzien van Continental-banden. De voertuigen worden gebruikt bij het trainen van lastige en zelfs extreme situaties. Speciale voorzieningen op het tien hectare grote centrum voor verkeersveiligheid kunnen bijvoorbeeld voor een spekglad wegdek zorgen.

Continental neemt in het kader van de verbintenis ook een adviserende rol op zich. Zo zorgt het bandenmerk voor inhoudelijke input over onder meer de relatie tussen veiligheid en banden. Daarbij komt bijvoorbeeld het verschil tussen zomer- en winterbanden aan de orde en ook kan er aandacht worden besteed aan de verschillende vormen van slijtage en de gevolgen daarvan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *