Corine Riem Vis aftersalesdirecteur Ford Nederland

Bij Ford Nederland is Corine Riem Vis met ingang van 1 december 2016 benoemd tot aftersalesdirecteur. Zij volgt Willem Baudewijns op, die per dezelfde datum een nieuwe uitdaging is aangegaan binnen de Europese Ford-organisatie.

Aftersales is volgens Riem Vis net zo belangrijk als de verkoop van nieuwe auto’s. “Het zorgt ervoor dat de duurzame mobiliteit na de aanschaf gewaarborgd blijft. Moderne auto’s staan bol van de ingrijpende elektronica voor veiligheids- en connectiviteitssystemen, waardoor aan aftersalesmedewerkers en –afdelingen steeds hogere eisen worden gesteld.”

Corine Riem Vis heeft een ruime internationale ervaring en is in diverse managementfuncties actief geweest bij Michelin Benelux, Mercedes-Benz HQ in Duitsland, ING/Nationale-Nederlanden, SNS automotive en Esri (wereldwijd marktleider in Geographic Information Systems (GIS) voor onder meer digitale kaarten en analyses). “In mijn nieuwe functie bij Ford Nederland zal ik gebruik maken van mijn brede expertise in tal van disciplines binnen de automotive branche.”

Riem Vis is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (Communicatiewetenschappen) en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Bestuurskunde). Naast haar dagelijkse werkzaamheden is ze lid van de Raad van Toezicht bij VeiligheidNL.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.