Dag voor bedrijfswagensegment succes

Glasurit heeft recent de Dag voor het Bedrijfswagensegment georganiseerd. In totaal bezochten zo’n 40 klanten en prospects van Glasurit de Scania-fabriek in Zwolle, het Europese hoofdproductiecentrum voor Scania vrachtauto’s.

Scania Production Zwolle werkt al jaren samen met Glasurit en maakt in het productieproces veelvuldig gebruik van de 68-Serie, Glasurit’s laksysteem voor bedrijfsvoertuigen. Tijdens het bezoek aan de fabriek hebben alle deelnemers tijdens een rondleiding het productieproces te zien gekregen van Scania-vrachtauto’s. Het spuitproces kwam uitgebreid aan bod.

Het bezoek maakt deel uit van een breder programma voor het bedrijfswagensegment, waarbij Glasurit-relaties de kans krijgen om een kijkje in de keuken te nemen van productielocaties van belangrijke fabrikanten van bedrijfsvoertuigen. Zo wordt binnenkort de Scania-fabriek in Meppel bezocht.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.