Dasis neemt Stempels Radiateuren over

Radiateurenleverancier Dasis Nederland uit Bergambacht heeft per 1 juli de activiteiten over genomen van Stempels Radiateuren uit ‘s-Gravendeel.

Cees Stempels startte het bedrijf 52 jaar geleden met zijn vader. Gezondheidsproblemen dwingen hem nu te stoppen. Ook gebrek aan opvolging is een sterk meewegende factor. Ondanks het noodgedwongen karakter ervan geeft Stempels aan blij te zijn met de overname. “Dit is toch een mooie afsluiting van mijn werkzame leven.”

Stempels is een klein, naar verluidt goedlopend bedrijf, dat zich wil onderscheiden door een hoge servicegraad, snelle levering, eigen reparatieafdeling en een hoog kennisniveau, opgebouwd door de jarenlange ervaring. Dasis Nederland  is gespecialiseerd in levering van koelingsdelen voor de automotive branche, landbouw en industrie. Eigenaar Andre Bakker houdt zich sinds 1996 bezig met onder meer verkoop, advies, reparatie en ontwikkeling van koelsystemen.

Stempels Radiateuren ondergaat momenteel een circa vier weken durende verbouwing en uitbreiding, met het oog op ruimere voorraden. Vanuit de locatie ’s-Gravendeel zal zowel verkoop als reparatie van koperen en aluminium koelers blijven plaatsvinden. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.