De Garage wordt HR Garage

De Garage Werving & Selectie, opgericht in 1996, heet voortaan HR Garage. HR staat voor Human Resource. HR Garage is het antwoord op de van veranderende vraag uit de markt en de interne behoefte tot vernieuwing en verbreding van het dienstenpakket. Werving en Selectie blijft natuurlijk als dienst bestaan als deelgebied van Human Resource.

Directeur Benno Nekeman: “De autobranche is sterk in beweging. Er is meer aandacht voor het efficiënt en effectief inzetten van de factor mens. HRM-instrumenten worden daarvoor onvoldoende ingezet om tot betere resultaten te komen van ondernemingen in de branche. Met oplossingen van HR Garage stijgt het rendement van mensen. Het is prachtig werk waarbij resultaat en voldoening hand in hand gaan. We geven daarom graag garanties op resultaat af.”

Begin van dit jaar heeft HR Garage Bob Speelman en Mark Meijer aangetrokken. Bob Speelman heeft HRM ervaring bij bedrijven als Greenib Car en Kroymans Import Europe. Mark Meijer is operationeel manager van HR Garage en is verantwoordelijk voor de gehele operatie en transformatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *