De Vikingen komen eraan

De Nederlandse importeur van Viking banden, Inter-Sprint Banden, heeft in samenwerking met haar dealers en -grossiers, een actie in het leven geroepen. Een promotieteam gaat met een opvallende Viking-auto de komende 3 maanden ruim 500 universele garages en dealerbedrijven in Nederland bezoeken.

Tijdens de bezoeken zullen de dames de garagisten informeren over de laatste ontwikkelingen rond het merk Viking. Om de naamsbekendheid verder uit te bouwen en om ondersteuning te bieden bij de verkoop aan de eindgebruikers, zal er het nodige promotiemateriaal in de verkoopruimte worden geplaatst. Er is ook een uitgebreid informatiepakket beschikbaar en via een ludieke actie maken alle garagisten kans op één van de 5 geheel verzorgde Viking winterlunches.

In de zomerbandentest van Autobild in maart 2013 heeft Viking, in de maat 195/65R15 91V, menig directe concurrent achter zich gelaten en kwam als winnaar uit de bus op het onderdeel ‘afrolgeluid op het wegdek’. Viking is een Noors merk van de Duitse Continental Group.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *