Dealer haalt nieuwe Saab naar Nederland

Saab Apeldoorn is de eerste Saab-dealer buiten Zweden die de nieuwe Saab 9-3 Aero Sport Sedan in zijn showroom heeft. Het bedrijf haalde samen met Saab Arnhem, Saab Utrecht en Driessen Autogroep zes nieuwe Saabs 9-3 Aero uit Zweden bij fabrikant Nevs.

Sinds de productie van het iconische merk begin dit jaar werd opgestart, is de belangstelling voor de nieuwe 9-3 enorm. Toen fabrikant Nevs het model in eerste instantie alleen in Zweden aanbood, besloot Ruud Blokhuis, eigenaar van de Apeldoornse Saab-dealer en de vestigingen in Utrecht en Duiven de exportplannen van Nevs niet af te wachten en haalde hij, samen met Saab-dealer Driessen uit Eindhoven, zes nieuwe 9-3’s Aero Sport Sedan op in Zweden.

Martin Schotpoort vestigingsmanager van Saab Apeldoorn: “Toen we de kans kregen om de nieuwe 9-3 Aero Sport Sedan naar Nederland te halen, hebben we die kans gegrepen. We hebben zes prachtige Aero’s weten te bemachtigen. Een mooi moment. Het is een belangrijke uitbreiding van onze service, nu we ook weer nieuwe Saabs kunnen leveren. Wij zijn altijd actief gebleven met reparatie en onderhoud en verkoop van gebruikte Saabs.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *