Deel 4 nu verkrijgbaar

Iedere maand ontvangt u Aftersales Magazine en dagelijks kunt u het laatste nieuws lezen op onze website. Soms is het prettiger om een rustig plekje op te zoeken en een goed boek erbij te nemen over een interessant onderwerp. Zoals een verzameling boeken over onderdelendistributie, de bandenhandel, de aftermarket en de schadesector.

Aftersales Book deel 4

Voor de autobranche is 2013 niet vriendelijk begonnen, maar dat geldt voor meer branches. De schadebranche is niet uniek, niet binnen de autobranche en niet in de economische realiteit van 2013. Het ambachtelijk vakmanschap raakt verweven met het high tech van de autotechniek, maar ook met volbloed ondernemerschap. Lees in Aftersales Book 4 over de sector, van opdrachtgever tot uitvoerder.

Eerder verschenen

Eind vorig jaar verscheen het Aftersales Book 3 over de strijd om de werkplaatsklant. “Het is een Carmageddon”, verwoordde Fiat-topman Sergio Marchionne de huidige Europese marktomstandigheden. Ook van deel 2 over de bandenhandel en deel 1 over inspiratie uit buitenlandse onderdelenlogistiek kunt u een hoofdstuk online lezen op aftersalesbook.nl. Deel 1 t/m 4 (100 pagina’s per deel) zijn verkrijgbaar voor 99 euro.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *