Derde ING Car Lease-occasioncentrum open

ING Car Lease heeft op 1 juni haar derde Used Cars Centre geopend. De nieuwe vestiging in Amsterdam wordt tevens het nieuwe onderkomen van de leaseverhuur-tak van ING. Het gaat om de verkoop van voormalige leaseauto’s aan particulieren. In mei 2005 opende ING Car Lease haar eerste vestiging in Breda en drie jaar later een vestiging in Zwolle.

De nieuwe locatie is gevestigd in het twee etages tellende pand aan de Sierenborch in Amsterdam, op het bedrijventerrein Sloterdijk. Er is plaats voor zo’n honderd auto’s, die ook online te bekijken zijn via Ucc.nl. Daar kan de bezoeker zelfs een zoekopdracht geven. Als de gewenste auto binnen is, wordt de klant direct op de hoogte gebracht.

“Voor ons is het Used Cars Centre een succesformule”, zegt Simon Corsèl, woordvoerder van ING Car Lease. “Met meerdere vestigingen kunnen we de processen efficiënt inrichten en is deze activiteit winstgevend.”

Bij aankoop van een auto via het occasioncentrum wordt ook de Autogarantiepas verstrekt, die recht geeft op onder meer zes maanden gratis garantie bij de officiële merkdealer en korting op een volgende aankoop.

ING Car Lease biedt sinds kort klanten ook de gelegenheid om zelf in de praktijk de voor- en nadelen van elektrische auto’s te ervaren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *