Dominic Vrieze naar Lumileds

Dominic Vrieze is per 1 juli als key account manager Benelux in dienst getreden bij Lumileds Netherlands BV (voorheen Philips Automotive Lighting). Hij volgt Thomas Draisma op, die Lumileds eerder dit jaar verlaten heeft voor een andere functie.

lumileds-dominic-vriezeDaarnaast is Coen Bosch recentelijk aangesteld als Senior Sales Manager Benelux, UK & Ireland binnen Lumileds. Hiermee is hij verantwoordelijk voor de Automotive Aftermarket sales van Philips Automotive Lighting producten in deze regio.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †