Drie autobedrijven Beste Garage 2014

Bestegarage.nl heeft de namen van drie autobedrijven bekend gemaakt die een jaar lang de titel Topper 2014 mogen dragen. Het betreft autobedrijf Van Abeelen uit Hilvarenbeek, Euromaster uit Wormerveer en Automaan uit Pijnacker.

De drie autobedrijven kwamen als beste uit de bus uit de klantenbeoordelingen 2013.

Mark van Abeelen van Abeelen Hilvarenbeek: “Voor ons is de waardering en erkenning krijgen voor het werk enorm stimulerend. Door alle reviews op Bestegarage.nl, begrijpen we wat onze klanten belangrijk vinden en kunnen we daardoor onze service verder optimaliseren.”

Cees-Jan Maats van Euromaster Hilvarenbeek: “Het geeft ons echt een goed gevoel en het is natuurlijk een waardering voor het hele team hier. Altijd volledige aandacht voor de klant is het belangrijkste. Aanspreken, aankijken en gewoon goed oplossen. Proberen altijd vrolijk te blijven, ook al zit het even tegen. Deze manier van denken zit er in bij het hele team.”

Peter Maan van Automaan Pijnacker: “Ik ben zeer aangenaam verrast. In eerste instantie, toen de award geïntroduceerd werd, wist ik niet goed wat dat voor ons bedrijf zou kunnen betekenen. Natuurlijk wist ik wel dat we redelijk goed scoren maar in de top drie van Nederland belanden is toch echt bijzonder.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.