Drie leasebedrijven naar Hiltermann

Strix Lease Service, Auto Lease Company en The Lease Factory zijn opgenomen in de Hiltermann Lease Groep. Hiltermann Lease Groep richt zich op het uitbouwen van de expertise van de verschillende werkmaatschappijen en verdere groei in de diverse leasedisciplines.

Net als de naam Hiltermann zijn ook de drie werkmaatschappijen bekende spelers op de leasemarkt. Voor operationele lease en verhuur van personenauto’s en lichte bestelwagens is Strix Lease Service de aangewezen partner. Auto Lease Company richt zich op financiële lease van personen- en bedrijfswagens. Wie op zoek is naar de financiering van bedrijfsmiddelen – van schoonmaakmachines tot landbouwwerktuigen – kan bij The Lease Factory terecht.

Hiltermann Lease Groep bestaat momenteel uit een team van 45 medewerkers. Het bedrijf beheert ruim 10.000 leasecontracten en behoort hiermee tot de Top 10 van Nederlandse autoleasemaatschappijen. Hiltermann Lease Groep heeft een balanstotaal van circa 145 miljoen en een jaarlijkse omzet van circa 60 miljoen Euro. Hiltermann Lease Groep is de laatste jaren succesvol gegroeid en de verwachtingen voor de toekomst zijn positief.

De directie wordt gevormd door Norbert Karthaus en Michel Akerboom. In de Raad van Commissarissen zetelen Boudewijn Hiltermann en Freddy Hollander.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.