Drie Nederlandse Nissan-technici naar eindstrijd

Nissan Nederland vaardigt drie merktechnici af naar de eindstrijd van de Nissan International Service Technical Contest, 13 september in Parijs. Onder hen nationaal kampioen Dion Boomaars.

In de mondiale Nistec-competitie worden jaarlijks deelnemers beoordeeld op hun praktijk- en theoriekennis van Nissan-modellen. Tijdens de nationale finale presteerden behalve Dion Boomaars (Leendert van den Born Breda) ook André Schipper (VKV Amsterdam) en Danny Vos (Auto Sturm) het beste van alle tien resterende deelnemers. In Nederland namen meer dan honderd Nissan-monteurs deel aan de voorrondes. Zij kregen online een aantal technische cases voorgelegd die ze naar eigen inzicht moesten oplossen. De tien beste (zie foto) werden op 1 juli in Nieuwegein tijdens een aantal praktijktests beoordeeld door een vakjury.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.