Driewielers bij Ford

Ford Europa neemt veiligheidsmaatregelen naar aanleiding van enkele ongevallen met de fiets op het werkterrein. Personeel bij Ford in Genk mag zich niet meer met een gewone fiets op het 170 hectare grote terrein verplaatsen, maar alleen nog met een driewieler. Dit schrijft de Gazet van Antwerpen .

Sinds de oprichting van Ford Genk in 1964 wordt er dankbaar gebruik gemaakt van fietsen om het immense werkterrein over te steken na een andere afdeling. In het verleden werd de fiets ook op korte afstanden ingezet, maar dat is nu een halt toegeroepen om het aantal valpartijen terug te dringen. Naast de werknemers van de vestiging in Genk zullen ook de personeelsleden van de nevenbedrijven zich voortaan op een driewieler moeten verplaatsen op de terreinen van Ford.

Het aantal driewielers dat ter beschikking wordt gesteld, zal lager liggen dan het huidige aantal fietsen. Het vervoermiddel wordt alleen nog maar toegekend aan wie op het terrein effectief langere afstanden moet overbruggen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *