Dubbel aantal aanvragen hybride Volvo

Leaseplan Nederland  heeft de afgelopen weken maar liefst twee keer zo veel aanvragen ontvangen voor de V60, de plug-in hybridewagen van Volvo. De V60 PHEV is volgens de leasemaatschappij aantrekkelijk vanwege de combinatie van een krachtige motor met een lage bijtelling van 7 procent.

De Volvo V40 en V60 PHEV staan begin juni – naast de Peugeot 308 SW en de Skoda Octavia Combi -in de top vijf van meest bestelde leaseauto’s met een geel kenteken. Leaseplan verwacht dat de aanvragen voor de Volvo V40 nog verder zullen stijgen, nu het model sinds kort verkrijgbaar is met 14% bijtelling. Het gaat daarbij om twee uitvoeringen, de D2 en D4, met 115 en 190 pk.

De leasemaatschappij ziet al langere tijd dat zakelijke rijders door de bijtelling minder trouw zijn aan hun merk. “De verdubbeling van aanvragen voor de Volvo V60 PHEV laat zien dat de hedendaagse leaserijder zich nog steeds laat leiden door een lage bijtelling en dito maandlasten”, aldus Martijn Versteegen, woordvoerder van Leaseplan Nederland. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.