Editie 2020 British CARS & Lifestyle geschrapt

“Een aantal van onze vaste deelnemers heeft in verband met corona besloten om dit jaar niet te komen”, vertelt organisator Mark Albada Jelgersma. “Daar hebben we uiteraard begrip voor. Helaas zou er daardoor voor bezoekers minder te zien en doen zijn dan gebruikelijk. Hierdoor kunnen we hen niet de ‘British Best’ kwaliteit bieden die zij van ons gewend zijn. We hebben daarom de moeilijke beslissing moeten nemen om het evenement dit jaar te annuleren.” Bezoekers die al een ticket hebben gekocht, krijgen het geld terug.

British CARS & Lifestyle wordt al bijna dertig jaar georganiseerd in het Autotron bij ‘s-Hertogenbosch. Het is de grootste beurs in Nederland met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *