Een nieuwe naam: Automotive Training Center

De Car Refinishes Instruction Centers (CRIC) van Sikkens worden wereldwijd omgedoopt tot Automotive Training Centers (ATC). De huisstijlverandering van het ATC in is inmiddels voltooid, andere landen volgen zo snel mogelijk. Onlangs werd het nieuwste ATC geopend in Brisbane, Australië, en de volgende is in 2012 in Delhi, India.

“De nieuwe naam en het logo weerspiegelen het doel en de rol van de centra binnen Automotive and Aerospace Coatings beter”, aldus Ton Wijsman, manager van het ATC in Sassenheim.
In de vroege jaren tachtig waren er drie centra, nu zijn er veertig wereldwijd. Jaarlijks maken meer dan 15.000 mensen gebruik van de centra, voor onder andere trainingen, het testen van producten en nieuwe technologieën en het kijken naar demonstraties.

Sikkens heeft ook een smartphone-applicatie, genaamd Imatchcolor, waarmee gebruikers toegang hebben tot het Mixit Online-kleuropvraagsysteem van Akzo Nobel.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.