Aeolus Tyres heeft onlangs besloten te stoppen met de al langer bestaande duplicaatpolicy, waarbij meerdere merken min of meer synchroon aan elkaar werden ontwikkeld en geprofileerd. In recente besprekingen met Heuver Bandengroothandel zijn op basis van dit besluit de groeipotentie en mogelijkheden uitgebreid besproken.

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “De B-merken van de Aeolus-fabriek worden binnen afzienbare tijd voorzien van significant andere profielen en profielaanduidingen. Belangrijke vaststelling bij dit besluit is bovendien dat zowel in doorontwikkeling, als in levering en beschikbaarheid Aeolus als eerste merk van de fabriek de hoogste prioriteit geniet.”

Het genomen besluit draagt ook bij aan de marktinspanning van het Heuver-team dat aan Aeolus werkt. “Voor de Duitse markt kan onze klant voor de Aeolus-banden aanspraak maken op de De-minimis regeling. Via deze regeling kunnen Duitse transportbedrijven tot 33.000 euro premie ontvangen als zij op trucks boven twaalf ton GVW-banden monteren die geluidarm en/of energiezuinig zijn”, aldus Heuver.

Heuver Bandengroothandel uit Hardenberg bestaat sinds 1 mei 45 jaar.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties