Een plusje in de AOX van maart

De occasion showroomvraagprijzen hebben de afgelopen maand maart na lange tijd een minimaal plusje laten zien van bijna 0,04 procent ten opzichte van februari. Het percentage komt in totaal uit op 93,53 procent. Vergeleken met maart 2011 (98,18 procent) is er een forse daling van 4,65 procent in de vraagprijzen.

Gebruikte auto’s tot vier jaar oud tonen in maart ook een positief resultaat van 0,6 procent naar een eindstand van 99,16 procent. Hetzelfde geldt voor auto’s van vier tot acht jaar, daar is de plus wel kleiner, namelijk 0,34 procent, oudere occasions tot twaalf jaar verliezen 0,31 procent tot 89,93 procent.

Grootste daler in regio is de afgelopen maand Noord-Brabant (-0,94), gevolgd door Zeeland (-0,85). Flevoland heeft het de grootste groei weten te pakken ( 0,47).

Download hier de AOX-cijfers van maart 2012 >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.