Eerbetoon Scania aan Streamline

Als eerbetoon aan de in 1991 uitgebrachte en zeer populaire 3-serie Streamline, is er door Scania in Zweden een tot 200 stuks gelimiteerde versie uitgebracht genaamd Blue Stream. Bij Transport Compleet in Gorinchem zal Scania Nederland een exclusief exemplaar hebben staan die bovendien te koop is.

De introductie van de Blue Stream in Zweden werd snel opgevolgd door een in de Benelux ontwikkelde gelimiteerde editie genaamd Red Passion. Deze hebben vrijwel allemaal snel een gelukkige eigenaar gevonden en in Gorinchem is daarom gekozen om iets nieuws te tonen. De Scania Blue Stream is uitsluitend leverbaar in combinatie met V8 motoren en onderscheidt zich door de speciale blauwmetallic lak, striping op de zijkanten en opvallende interieurdetails.

Er zijn speciaal ontworpen geventileerde stoelen, speciale badges op het dashboard en luxueuze accessoires die zorgen voor een uitermate hoog comfort. Uiteraard is er een spoilerset en zijn er andere zaken zoals Scania Opticruise waarmee een uitstekend rendement te behalen is, net als met alle andere Scania’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *