Eerste BMW Driving Experience in NL

In 2013 besloot de Raad van Bestuur van BMW AG om de BMW en MINI Driving Academy ook buiten Duitsland op te zetten. Nederland heeft – buiten de thuismarkt – de primeur. In het kader van de internationalisatie van de officiële BMW rijtrainingscentra maken de Verenigde Staten, China en Italië zich op voor certificering.

Onlangs beoordeelde het kritische certificatieteam van de BMW en Mini Driving Experience als eerste haar Nederlandse partner. De Nederlandse BMW Driving Experience slaagde met vlag en wimpel en overtuigde het certificatieteam zowel met het onderdeel actief rijden als met de presentatie en de beleving die de klanten worden geboden. “Ik ben onder de indruk van de manier waarop het concept en de richtlijnen van de BMW Driving Experience in Nederland zijn uitgevoerd”, benadrukt Robert Eichlinger, hoofd van de BMW en Mini Driving Experience.

Peter Haug (BMW Nederland) en Gerard van Oers (Driving Experience Nederland), respectievelijk de tweede en derde van links op de foto, ontvangen de certificering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.