Eerste Bosch KTS Truck in gebruik

Bosch-grossier Staadegaard Automotive heeft het voor Nederland eerste universele diagnosetoestel KTS Truck geleverd aan truckservicebedrijf Van Dijk Service uit Uden. Bosch stelde op Autovak RAI 2011 de diagnosetoestellen KTS Truck en KTS 800 voor aan het grote publiek.

Eigenaar Boy van Dijk is met name onder de indruk van de brede inzetbaarheid van diagnosetester KTS Truck: “Naast de enorme diepgang van de diagnose zijn ook een heleboel waardevolle technische gegevens steeds binnen handbereik. Bovendien is de software overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.”

Bosch biedt twee versies van de nieuwe diagnosetester. Het betreft een KTS Truck-module voor gebruik met standaard computer of laptop. De draadloze module kan een gegevensoverdracht aan via Bluetooth over een afstand tot honderd meter. De volledige oplossing is de KTS 800 Truck met diagnosecontrole-unit (DCU). De DCU 130 is uitgerust met een dertien inch aanraakscherm, heeft een robuuste behuizing met praktische handgreep en twee onderling uitwisselbare lithium-ionaccu’s. De tablet communiceert eveneens draadloos met de KTS Truck-module.

Net als voor de andere equipmentproducten van Bosch fungeert Nijboer Blijstra Techniek uit Putten als serviceprovider. Zij presenteerde op Autovak RAI ook de samengestelde rollenremtestbank van Bosch.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *