Eerste MSCT-startplek voor team Holland Haag

Team Holland Haag heeft zaterdag 26 november de eerste startplek behaald voor de Maxxis Scan Covery Trial 2012 (MSCT). Tijdens de Experience Day bij Orangerie Huize Ruurlo wist het team uit Gouda met een Porsche 911S de proefrally te winnen. Bob Bruijn en Joan de Vidal de Saint Germain hebben alle wedstrijdonderdelen van de proloog correct volbracht.

Naast de winst van het eerste startschot hebben de teamgenoten ook een acht uur durende VIP-antislipcursus gekregen. De neven Terry en Marco Elfrink, van team 15 Elfrink uit Oudendijk, zijn tweede geworden en team 11 Tukkers On Tour uit Borne, met Marco Oosterbroek en Eddy Annink, pakten de derde plaats op het podium. Uiteindelijk heeft Maxxis Team 61, de twaalfde plaats behaald van de in totaal 61 teams. Zij waren afgelopen zaterdag als laatste vertrokken in de tourtocht.

Bekijk hier de complete startlijst 2012 >>

Ook op televisie is er veel aandacht voor de MSCT. De tour is te zien in drie afleveringen van RTL Autowereld, uitgezonden op RTL7 en RTL4. Tom Coronel zal het programma presenteren en Sander Janson (RTL Campinglife) is zijn bijrijder in team 47. Bekijk hier beelden uit 2011 >>

Maak hier kans op mooie prijzen in de MSCT-prijsvraag >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.