Einde Automarkt Utrecht definitief

De laatste dag voor de Automarkt Utrecht is van start gegaan. Het kort geding dat aangespannen was door de Belangenvereniging Automarkt Utrecht (BAU), heeft niet mogen leiden tot het aanhouden van de markt op het Veemarktcomplex. Dat meldt RTV Utrecht.

De gemeente Utrecht mag het complex sluiten en de overeenkomsten met BAU en betrokken ondernemers beëindigen, want de voorzieningsrechter heeft in het proces beslist dat het belang van de vereniging en de ondernemers niet is geschaad. Sluiting van het complex zou niet leiden tot sluiting van hun bedrijven.
BAU wilde aantonen dat er sprake zou zijn van dubieuze en onduidelijke besluitvorming door de gemeente. Ook was de inzet om de automarkt nog minimaal een jaar open te mogen houden. De betrokkenen van het complex zijn volgens de rechter genoeg betrokken geweest bij de verplaatsing van de automarkt.

Bij de BAU zijn driekwart van de vijfhonderd handelaren aangesloten. De meesten hebben zich al ingeschreven voor de wekelijkse nieuwe automarkt langs de A9 in Beverwijk, die op 3 april start. Lees hier alles over de belangenstrijd >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.