Eindprijzen 2010 uitgereikt

De familie Roolvink uit Aalten heeft de hoofdprijs van de Money Back 2010-actie van Profile Tyrecenter gewonnen. Zij kunnen een jaar lang gratis autorijden ter waarde van maximaal 7.500 euro. In totaal hebben 40.000 particuliere en zakelijke klanten meegedaan.

De hoofdprijs bestaat uit een jaar lang gratis onderhoud, apk, banden, velgen, schade, glas, verzekering en wegenbelasting voor één voertuig. De heer en mevrouw Leoni uit Colijnsplaat ontvingen als tweede prijs een reischeque ter waarde van 1.750 euro. De heer Huisman uit Harderwijk mag bij de vestiging in Lelystad een set banden of velgen uitzoeken ter waarde van 750 euro.

Harm Nieboer, retaildirecteur van Profile Tyrecenter: "We zijn bijzonder blij dat 40.000 klanten het afgelopen jaar deelnamen aan Money Back. Deze actie gaat daarom zeker verder in 2011. Het principe van de maandprijzen blijft gelijk. Over de hoofdprijzen gaan we nog eens goed nadenken om ook volgend jaar onze klanten te verrassen met iets speciaals."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.