Elf genomineerden Autoverhuurder van het Jaar

Consumenten hebben onlangs gestemd via internet en SMS op hun favoriete autoverhuurbedrijf. Inmiddels zijn elf bij Bovag aangesloten bedrijven genomineerd voor de titel Autoverhuurder van het Jaar 2011.

Namens elke provincie strijdt één verhuurbedrijf voor een plek in de finale op 2 november tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven in het Louwman Museum in Den Haag.

Voor Friesland is Euromobil Friesland Huur in Drachten in de race. Auto Rent Dallinga in Delfzijl vertegenwoordigd Groningen. In Drenthe is Euromobil Century Autoverhuur Assen genomineerd en voor de provincie Overijssel is dat Hertz Autoverhuur Bultman, gevestigd in Deventer. Autoradam in Almere gaat voor Flevoland op de bres, Multirent Hoofddorp doet dat voor Noord-Holland en Damsté Autoverhuur Nieuwegein voor Utrecht. De genomineerden in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg zijn respectievelijk Hertz Autoverhuur Bultman in Apeldoorn, Auto Rent Köhler in Delft, Auto Rent Tigchelaar in Breda en Auto Rent Autop in Sittard.

Zeeland ontbreekt, omdat het de kiesdrempel niet gehaald heeft. Een vakjury zal uit de elf genomineerden de finalisten kiezen. De genomineerde bedrijven krijgen op korte termijn een mysteryshopper over de vloer die verslag uitbrengt aan de vakjury.

Eerdere winnaars zijn Auto Rent Princen uit Weert (2010) en Autoverhuur Bultman uit Apeldoorn (2009).

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *