Elise Gerritsen in raad van toezicht VOC

Elise Gerritsen treedt per 1 november toe tot de raad van toezicht van het vakcentrum voor de carrosseriebranche VOC.

In de woorden van VOC heeft Gerritsen “ruime ervaring in het leiden en begeleiden van bedrijven in transformatie, waarbij zij het versterken van leiderschap en duurzame organisatieontwikkeling als cruciale succesfactoren ziet. Gerritsen zet de mens, de communicatie, samenwerking en verbinding op één.”

Onderscheidend

Gerritsen vormt samen met Douwe Bekius en Gerard Vesseur de volledige raad. Zelf zegt zij: “Wat mij opvalt aan VOC is het gedegen en duidelijke aanbod van opleidingen en trainingen voor de carrosseriebranche. Zoals iedere opleider is VOC aan de slag met het aanbieden van meer digitale, flexibele en innovatieve leervormen. Het echte onderscheidend vermogen wordt door de mensen van VOC bepaald. Als zij voelen dat ze impact kunnen maken in hun vak of leiderschap, waardoor klanten, cursisten en stakeholders van VOC zich ook verder kunnen versterken, dan is er voor iedereen winst te behalen. Daar draag ik heel graag aan bij.”

Divers

Piet Hompus, waarnemend directeur VOC: “We zijn verheugd met de komst van Elise. De diversiteit aan persoonlijkheden en competenties in de Raad van Toezicht is een goede zaak voor VOC.”

Douwe Bekius, voorzitter van de Raad van Toezicht van VOC: “Elise heeft aandacht voor de mensen binnen en buiten VOC. Zij is een waardevolle aanvulling en wij zijn verheugd dat de Raad van Toezicht van Stichting VOC nu compleet is. Er zijn al belangrijke en mooie stappen gezet, en met Elise erbij kunne n we alle andere vraagstukken de komende tijd vastpakken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3525 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.