EMM sluit partnership voor Zwitserse markt

Het Nederlandse EMM heeft onlangs een exclusief driejarige partnership gesloten met André Koch AG in Zwitserland dat de import en distributie van Colad Hamach en Ronin Tools zal gaan doen.

Jeroen van den Berg, general manager export en Benelux van EMM, is in ieder geval blij met het partnership. “Het bedrijf loopt voorop op het gebied van innovatie en streeft naar perfectie. Dat is precies waar EMM voor staat. Tot nu toe hadden we nog geen volledig toegewijde partner in Zwitserland.”

EMM is sinds 1980 actief met de ontwikkeling van innovatieve producten voor alle markten waarin op grote schaal lak wordt verwerkt. Onder de merknamen Hamach, Colad en Ronin Tools zijn de afgelopen drie jaar talloze nieuwe producten gelanceerd. Deze merken zijn toepasbaar in verschillende marktsegmenten (industrie, automotive, marine en vliegtuigbouw) en bieden oplossingen voor alle stappen in het lakverwerkingsproces.

EMM heeft diverse vestigingen in Europa en een hoofdkantoor in Nederland. André Koch bestaat sinds 1972 en importeert en autolakken en accessoires van lak.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.